nieuw bij Apestaart: onderhoud voor Wordpress

Omdat onderhoud voor elke website belangrijk is biedt Apestaart vanaf nu ook onderhoud en support voor Wordpress websites. Apestaart helpt je bij het gezond en actueel houden van jouw website. Plugins updaten? Geen probleem! Hulp met Woocommerce? Geen probleem! Hulp met de layout? Geen probleem!

 

Neem contact op

onderhoud, support en veiligheid voor wordpress

Onderhoud van een website is belangrijk: niet alleen de inhoud moet actueel zijn, maar ook in technisch opzicht is het belangrijk om alles actueel te houden. Daarmee wordt de kans zo klein mogelijk dat je website wordt gehackt en/of dat gegevens van jouw klanten worden gestolen van je website.

Apestaart biedt onderhoud en support voor Wordpress websites. Dit kan op incidentele basis: zodra er wijzigingen zijn schakel je Apestaart in zodat deze op de site verwerkt worden. Maar Apestaart biedt ook abonnementen voor onderhoud: voor een vast bedrag per jaar wordt je website maandelijks van alle software updates voorzien, er worden backups gemaakt van je website (en kostenloos teruggezet als het nodig is, ook als je zelf een een vergissing hebt gemaakt!) en indien nodig kun je mijn hulp inzetten voor wijzigingen aan de website.

Veiligheidspakket voor je website

Om je website gezond te houden is het veiligheidspakket standaard een onderdeel van elk onderhoudsabonnement. Je Wordpress website wordt aangesloten op een systeem dat automatisch de status van de site monitort en eventuele fouten of waarschuwingen detecteert. Verder houdt dit systeem in de gaten of er software updates zijn die uitgevoerd moeten worden én zorgt het voor periodieke backups. Kortom: alles wat je nodig hebt om je website in goede conditie te houden.

 • Updates van Wordpress;
 • Updates van gebruikte plugins;
 • De (betaalde) extensie Akeeba Backup Pro is bij de prijs inbegrepen;
 • Monitoring van de website: mogelijke fouten en (veiligheids)risico's worden periodiek in kaart gebracht. Het merendeel van deze fouten en risico's kan direct opgelost worden;
 • Periodieke backup van de de complete website en database;
 • Geen omkijken naar de technische kant van je website: het systeem werkt op de achtergrond en wordt beheerd door Apestaart. Dus ook de benodigde acties zoals updates en oplossen van problemen worden door Apestaart uitgevoerd.

Voordelen van een onderhoudsabonnement

Naast het veiligheidspakket is het onderhoudsabonnement uit te breiden met een vast aantal uren per jaar die beschikbaar zijn voor ondersteuning. Die kun je inzetten voor hulp bij het aanmaken van nieuwe pagina's, toevoegen van nieuwe producten op de je website, hulp bij Woocommerce (de webshop pligin die gebruikt kan worden in Wordpress) of bijvoorbeeld aanpassingen in het uiterlijk van de website.

 • Uren zijn in te zetten zoals jij het wil (technisch onderhoud / content onderhoud / les in Wordpress etc);
 • Je kunt wijzigingen ook gedeeltelijk zelf doen en gedeeltelijk uitbesteden;
 • Uren sparen voor grotere veranderingen;
 • Ook in te zetten voor les in Wordpress of het verbeteren van de vindbaarheid (SEO);
 • Het veiligheidspakket is inbegrepen bij het onderhoudsabonnement.

Kortom: het zijn jóuw uren, jij bepaalt uiteindelijk hoe deze ingezet worden. De toepassingen die genoemd zijn bij de abonnemten zijn slechts indicaties. Indien het aantal uren overschreden wordt dan krijg je daarvan tijdig bericht. Abonnementen kunnen atijd aangepast worden naar een hoger of lager pakket als dat nodig blijkt.

Dit zijn de pakketten die Apestaart aanbiedt. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Veiligheidspakket

je website veilig en up to date

€ 99,- per jaar

geen uren inbegrepen

wordpress updates

updates van plugins

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Onderhoud budget

veiligheidspakket + ondersteuning

€ 185,- per jaar

2 uur ondersteuning per jaar

wordpress updates

updates van plugins

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Onderhoud basis

veiligheidspakket + ondersteuning

€ 265,- per jaar

4 uur ondersteuning per jaar

wordpress updates

updates van plugins

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?