je website altijd up to date en veilig

Een website is nooit af: er is onderhoud nodig, zowel technisch (updates van software) als inhoudelijk. Daarnaast is het belangrijk om de veiligheid van je website en de bezoekers te waarborgen. Geen paniek! Apestaart helpt je.

 

Neem contact op

onderhoud, support en veiligheid van je Joomla website

Als je een website hebt is het belangrijk om deze up to date te houden. Niemand heeft iets aan verouderde informatie of nieuwsberichten van jaren geleden. Ook het ontwerp - hoe mooi en functioneel ook - is vaak vergankelijk. In de digitale wereld staat de techniek bepaald niet stil, de mogelijkheden van internet groeien nog elke dag en ook dat heeft invloed op het uiterlijk van websites en de achterliggende techniek.

Apestaart biedt mogelijkheden om je site te onderhouden. Dit kan op incidentele basis: zodra er wijzigingen zijn schakel je Apestaart in zodat deze op de site verwerkt worden. Maar Apestaart biedt ook abonnementen voor onderhoud: voor een vast bedrag per jaar kun je voor een vastgesteld aantal uren onderhoud laten plegen aan je site. Na elke wijziging krijg je een overzicht met je 'urensaldo'. Ongebruikte uren gaan automatisch mee naar de volgende abonnementsperiode en vervallen niet.

Veiligheidspakket voor je website

Om je website gezond te houden is het veiligheidspakket standaard een onderdeel van elk onderhoudsabonnement. Met het veiligheidspakket wordt je website aangesloten op een systeem dat automatisch de status van de site monitort. Hiermee worden eventuele fouten of risico's in de website opgespoord. Daarnaast houdt dit systeem in de gaten of er software updates zijn die uitgevoerd moeten worden én zorgt het voor periodieke backups. Kortom: alles wat je nodig hebt om je website in goede conditie te houden.

  • Updates van Joomla;
  • Updates van de (betaalde) extensies Akeeba Backup, Admin Tools Pro, RS!Form Pro en JCE (Joomla Content Editor) zijn bij de prijs inbegrepen;
  • Monitoring van de website: mogelijke fouten en (veiligheids)risico's worden periodiek in kaart gebracht. Het merendeel van deze fouten en risico's kan direct opgelost worden;
  • Periodieke backup van de de complete website en database;
  • Geen omkijken naar de technische kant van je website: het systeem werkt op de achtergrond en wordt beheerd door Apestaart. Dus ook de benodigde acties zoals updates en oplossen van problemen worden door Apestaart uitgevoerd.

Voordelen van een onderhoudsabonnement

  • Uren zijn in te zetten zoals jij het wil (technisch onderhoud / content onderhoud / les in Joomla etc);
  • Je kunt het onderhoud/wijzigingen ook gedeeltelijk zelf doen en gedeeltelijk uitbesteden;
  • Uren sparen voor grotere veranderingen;
  • Ook in te zetten voor les in Joomla-onderhoud of het verbeteren van de vindbaarheid (SEO);
  • Het veiligheidspakket is inbegrepen bij het onderhoudsabonnement.

Kortom: het zijn jóuw uren, jij bepaalt uiteindelijk hoe deze ingezet worden. De toepassingen die genoemd zijn bij de abonnemten zijn slechts indicaties. Indien het aantal uren overschreden wordt dan krijg je daarvan tijdig bericht. Abonnementen kunnen atijd aangepast worden naar een hoger of lager pakket als dat nodig blijkt.

Dit zijn de pakketten die Apestaart aanbiedt. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Veiligheidspakket

je website veilig en up to date

€ 99,- per jaar

geen uren inbegrepen

joomla updates

updates van extensies

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Onderhoud budget

veiligheidspakket + ondersteuning

€ 185,- per jaar

2 uur ondersteuning per jaar

joomla updates

updates van extensies

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Onderhoud basis

veiligheidspakket + ondersteuning

€ 265,- per jaar

4 uur ondersteuning per jaar

joomla updates

updates van extensies

periodieke backup

monitoring van website

helpdesk

bestel nu

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?