een gebruiksvriendelijk systeem waar elke website mee te realiseren is

Apestaart is gespecialiseerd in Joomla. Dat is een uitgebreid en toch eenvoudig te beheren systeem dat ook nog eens perfect schaalbaar is. Ook voor het beheer, onderhoud en upgraden van bestaande joomlawebsites kun je bij mij terecht.

 

neem contact op

een ervaren joomlaspecialist

Apestaart is gespecialiseerd in Joomla! Joomla is een content management systeem (cms) dat wereldwijd veel gebruikt wordt. Een cms zorgt ervoor dat een website eenvoudig beheerd kan worden, ook door mensen zonder kennis van webdesign. Door in een beveiligde backend in te loggen kun je teksten en andere elementen eenvoudig aanpassen.

Joomla bevat standaard een aantal basisfuncties. Deze functionaliteit kan door middel van vele beschikbare extensies worden verbeterd en/of uitgebreid. Je kunt hierbij denken aan een webshop, een contactformulier, een downloadpagina met documenten, integratie met social media zoals facebook en twitter maar ook talloze andere functies. Hiermee kun je uitgebreide en krachtige, interactieve applicaties aan je website toevoegen.

Meer weten wat Joomla allemaal voor je website kan doen? Kijk dan op deze website.

Ik werk al meer dan 10 jaar met dit systeem en ben nog steeds enthousiast over de mogelijkheden die het te bieden heeft. Er zijn dus maar weinig vragen die ik niet weet op te lossen. En als ik er zelf niet kom, dan kan ik altijd terugvallen om mijn netwerk van andere specialisten en programmeurs om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Joomla 4, de langverwachte upgrade

In 2021 werd Joomla 4 gelanceerd: de geheel vernieuwde versie van het systeem. De websites die Apestaart oplevert worden gebouwd met behulp van de meest recente versie. Joomla! 4.x is een modern, stabiel en uitbreidbaar systeem dat geheel aansluit bij de eisen van nu en gebruik maakt van moderne technieken.

Dat houdt ook in dat de officiële ondersteuning van Joomla 3 in de zomer van 2023 zal eindigen. Ik raad iedereen met een website die in Joomla 3 gemaakt is om te upgraden naar versie 4. Dat is helaas niet een simpele 'druk op de knop'

Joomla 5, de trein rijdt verder!

De organisatie achter Joomla heeft de belofte waargemaakt om niet meer zo lang te wachten met een volgende versie. In oktober 2023 werd Joomla 5 uitgebracht. Deze versie gaat verder op de basis van die gelegd is met Joomla 4. De meeste websites zullen dan ookniet zo moeilijk te updaten zijn van 4 naar 5. In Joomla 5 wordt er verder gebouwd naar de toekomst, worden nieuwe en verbeterde functies uitgebracht en het zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Migratie van Joomla 3 naar Joomla 4 en Joomla 5

Heb je een website die gemaakt is in Joomla 3 en wil je graag over naar de nieuwste versie? Ook daarvoor kun je bij Apestaart terecht, ook als je site ergens anders (of door jezelf) gemaakt is. Ik ga voor je onderzoeken wat er voor nodig is om de website om te zetten en wat de kosten daarvan zijn. Wil je meer weten hierover? Neem dan contact op.

Gecertificeerd Joomlagebruiker

In 2016 werd het certificeringsprogramma voor Joomla gelanceerd. Op 31 maart 2017 slaagde ik voor het examen dat hierbij hoort en ben ik dus een gecertificeerd Joomla Administrator voor de 3.x versie. Door op de badge te klikken kun je deze certificering verifiëren.

Joomla! 3 Certified Administrator

 

 

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?