alles voor websites, gespecialiseerd in joomla

Apestaart maakt al meer dan 20 jaar websites en webshops en is gespecialiseerd in Joomla. Ook voor het beheer, onderhoud en upgraden van bestaande joomlawebsites kun je hier terecht.

 

neem contact op

onderhoud, support en veiligheid voor wordpress

Vanaf heden biedt Apestaart ook ondersteuning voor Wordpress websites. Dus ook je Wordpress website is vanaf nu in goede handen!

een website laten maken

Een betaalbare website voor jouw bedrijf of organisatie. Bepaal zelf hoeveel werk je er zelf in wilt steken en wat je uit wilt besteden.

een ervaren joomlaspecialist

Apestaart is gespecialiseerd in het cms Joomla. Geheel nieuw of migreren van Joomla 3 (of ouder) naar Joomla 4? Apestaart kan het!

update naar Joomla 5

Joomla 5 is de nieuwste versie. Heb jij een website in Joomla 3 of 4? Lees dan hier waarom je over zou moeten stappan naar de nieuwste versie en hoe Apestaart je hierbij kan helpen.

onderhoud, support en veiligheid van je Joomla website

Overzichtelijk pakketten voor het periodieke (technische) onderhoud en de veiligheid van je website. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar!

webhosting en domeinnamen

Apestaart kan ook de registratie en hosting van je domeinnaam verzorgen. Handig, want zo weet je zeker dat de hosting aan de eisen voor de website voldoet. Gewoon in heldere taal.

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?