apestaart helpt je

Je bent ondernemer of je zit in een vereniging of stichting. En je wilt dat jouw organisatie zichtbaar is. Apestaart kan je hierbij helpen. Met jarenlange ervaring als grafisch ontwerp en het maken van websites én jarenlange ervaring als ondernemer.

 

neem contact op

wie is apestaart

Apestaart is een eenvrouwszaak, opgericht op 1 januari 2000 in Tilburg. Mijn missie is om met Apestaart grafisch ontwerp en websites op een laagdrempelige manier beschikbaar en betaalbaar te maken voor kleine en startende ondernemingen, ZZP'ers en non-profit organisaties zoals verenigingen en stichtingen.

Geen duur kantoor, geen dure overheadkosten maar wel iemand die weet wat het is om ondernemer te zijn én ervaring heeft in verenigingen en stichtingen; iemand die graag meedenkt met andere ondernemers. Iemand die creativiteit en techniek weet te combineren waardoor ontwerp en realisatie van een website hand in hand gaan. Iemand die je helpt om jouw bedrijf of organisatie een eigen gezicht te geven en om jouw product of dienst zichtbaar te maken.

Door de jaren heen is de nadruk steeds meer verschoven van ontwerpen voor papier naar ontwerpen voor en communiceren via internet. Door deze nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen zijn de diensten en skills de laatste jaren uitgebreid. En mocht er extra expertise nodig zijn dan heeft Apestaart altijd de jusite connecties om mee samen te werken.

En wie zit er dan achter Apestaart?

Dat ben ik, Niqui Seuntjens. Geboren (1973) en getogen in de Kempen en verhuisd naar Tilburg in 1999.

Ik heb een opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven, beroepenveld Vormgeven. Daar heb ik mijn diploma behaald in 1997. Jaren daarna heb ik mijn propedeuse van de HBO-opleiding Communicatie gehaald aan de Fontys in Eindhoven. Dit is een mooie aanvulling op en verdieping van mijn werk. Verder heb ik - met name op gebied van websites - veel kennis opgedaan door zelfstudie, cursussen en aanvullende workshops.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij twee fotolaboratoria op de digitale afdeling (scannen, fotobewerking, printen op groot formaat) en later als ontwerper/dtp'er bij een bedrijf in voedingssupplementen waar ik onder andere verpakkingen, advertenties, winkeldisplays en huis-aan-huis magazines heb gemaakt.

Het ontwikkelen van websites heb ik mezelf geleerd. Ik ben begonnen met een cursus om de basis van html en css te leren en van daaruit ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen. Toen ik voor het eerst met Joomla in aanraking kwam (omdat ik een systeem zocht waarmee mijn klanten makkelijk zelf dingen konden wijzigen op hun website) was ik meteen verkocht. Ik heb me daar steeds verder in verdiept door er mee te werken en te experimenteren maar ook door bijvoorbeeld regelmatig de nederlandse Joomladagen bij te wonen, waar veel kennis gedeeld wordt in workshops en lezingen en waar je veel andere joomlagebruikers ontmoet waarmee je kennis kunt uitwisselen.

Als freelancer ben ik werkzaam bij een aantal fijne opdrachtgevers, zowel op het gebied van websites als grafisch werk.

In mijn privéleven ben ik moeder van twee eigenzinnige, lieve pubers en daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij het Totaalfestival in Bladel, een zesdaags festival met muziek, theater en beeldende kunst dat elk jaar in de laatste week van juli plaatsvindt. Bij dit festival heb ik ook enkele jaren de publiciteit verzorgd: van website tot posters tot programmakranten en meer. Verder ben ik lid van een Tilburgs Broodfonds en ben ik daar enkele jaren penningmeester geweest van de vereniging.

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?