ook je offline uitstraling helemaal in orde

Logo, briefpapier, visitekaartje, folder, verpakkingen, belettering... alles wat met je offline uitstraling te maken heeft kan Apestaart voor je verzorgen. Van ontwerp tot uitvoering.

 

neem contact op

grafisch ontwerp

Je bedrijf een eigen 'smoel' geven? Je imago opfrissen? Apestaart helpt je.

Je gaat je droom waarmaken door te starten als ondernemer of een vereniging of stichting op te richten. Hoe mooi is het dan als jouw ideeën daarover werkelijkheid worden en ook zichtbaar worden voor jouw publiek. Je wilt je professioneel en origineel presenteren. Je wilt betrouwbaar en serieus overkomen en uitstralen waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt. Of je hebt wel een logo en huisstijl maar wilt deze opfrissen. Apestaart maakt logo's en bijpassende huisstijlen voor beginnende én bestaande bedrijven. In nauw overleg. Eigen inbreng is uiteraard mogelijk, maar zeker niet noodzakelijk.

Een folder of brochure maken? Apestaart helpt je.

Folders, brochures, advertenties, verpakkingen... met al je zakelijke ontwerpwerk kun je bij Apestaart terecht. Heb je zelf beeldmateriaal en tekst? Prima, dan verwerkt Apestaart dat tot een pakkend ontwerp. Natuurlijk is er ruimte om zelf aan te geven wat je wel wilt en niet wilt en om de ontwerpen bij te sturen. Aan de andere kant neemt Apestaart ook de ruimte om met alternatieven te komen waar je zelf misschien niet aan gedacht had. Samen komen we tot een mooi en vooral bruikbaar eindproduct.

Andere ontwerpen nodig? Apestaart helpt je.

Ook voor alle andere denkbare ontwerpen kun je bij Apestaart terecht. Voor zakelijke opdrachten zoals het beletteren van een bedrijfsbus, maar ook voor persoonlijke ontwerpen zoals geboortekaartjes en verhuiskaarten. Informeer gerust naar de mogelijkheden, er kan vaak meer dan je denkt!

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?