drukwerk bestellen: Apestaart regelt het voor je!

Als je drukwerk wilt bestellen zie je vaak al snel door de bomen het bos niet meer. Wat is nou een betrouwbare leverancier? Welke opties moet ik wel of niet kiezen? En hoe weet je nou zeker of je het bestand goed aanlevert?

 

neem contact op

drukwerk en sign

En dan is het ontwerp klaar. Wat wil je ermee doen? Sommige documenten worden ontworpen om digitaal verspreid te worden (bijvoorbeeld als pdf document) maar ook drukwerk is zeker nog van deze tijd. Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, rapportomslagen, flyers en nog veel meer.

Dat lijkt simpel, maar om te zorgen dat het eindresultaat ook aansluit bij je verwachting komt er vaak iets meer bij kijken. Apestaart werkt samen met betrouwbare partners voor drukwerk: snelle levertijden, lage prijzen, gratis verzending én de kwaliteit die je mag verwachten.

Apestaart kijkt altijd wat voor jou de beste deal is én wat je nou eigenlijk nodig hebt. Het maakt bijvoorbeeld nogal wat uit voor welke papiersoort je kiest. Briefpapier op 'witter dan wit' glad gecoat, wat steviger papier komt heel anders over dan briefpapier op het bekende 90 grams biotop, wat een meer 'naturel' uitstraling heeft. Een flyer op lichtgewicht, glanzend gecoat papier komt ook heel anders over dan een flyer op een wat steviger, matte papiersoort. Behalve de papiersoort is ook de afwerking van belang: moet er een (hoogglans) laklaag overheen, moet er iets gevouwen worden of geniet, moeten er gaten geboord worden? Ik adviseer je over al deze keuzes en je hebt zelf natuurlijk altijd het laatste woord daarin. Liever het drukwerk in eigen hand houden? Dat mag ook, Apestaart levert zonder voorwaarden of extra kosten een digitaal drukklaar bestand aan waarmee je zelf naar de drukker kunt.

Als alles helder is krijg je een prijsopgave. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je een indicatie van de uiterste leverdatum. Spoedleveringen zijn vaak mogelijk tegen een extra toeslag, wel vóór het bestellen aangeven!

Sign

Naast het 'gewone' drukwerk kan Apestaart ook alle binnen- en buitenreclame leveren. Denk aan raambelettering, reclameborden, beursmaterialen, spandoeken (met en zonder frame) en bewegwijzering. Maar ook XXL prints, grote & bijzondere fotoafdrukken op museumkwaliteit kunnen geleverd worden. Voor deze materialen werkt Apestaart nauw samen met een specialist op dit gebied. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Contact

Apestaart web & grafisch

Missionarisstraat 15
5038 PG Tilburg

06-10609284
niqui@apestaart.info

Nieuwsbrief ontvangen?